Verbouwingwerken

Zit u al lang met verbouwingsplannen in uw hoofd, maar vond u nog niemand die u hierbij kan helpen? Zoek niet langer en neem contact op met JG Konstrukt. Denkt u dat uw droomhuis wel een renovatie kan gebruiken? Neem contact op met JG Konstrukt en er staan onmiddellijk enkele vakmannen voor u klaar.

Al uw vragen en werken, één adres

Verbouwingswerken gaan vaak gepaard met enkele diepe zuchten en lang twijfelen. Er komt veel geregel aan te pas. Vergeet de slapeloze nachten. Kies voor JG Konstrukt, wij nemen al uw werkzaamheden voor onze rekening. Wat wij allemaal doen?

Kappen, metselen, bepleisteren, gipsplaten installeren, elektriciteit leggen …

Contacteer JG Konstrukt ook voor al uw schrijnwerken. In uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Wenst u een nieuwe kleerkast of tv-kast? Alles is mogelijk bij JG Konstrukt. Het enige wat u na het renovatieproject nog hoeft te doen is :schilderen of behangen en gordijnen ophangen. Daarna kan u volop geniet van uw nieuwe thuis.

Vijftien jaar ervaring

Vijtien jaar ervaring en een lijst tevreden klanten, dit typeert JG Konstrukt. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle producten en professioneel gereedschap. Wordt u de volgende op onze lijst van tevreden klanten?  Neem dan nu contact op met ons. Bent u een particulier of ondernemer en bevindt het project zich in de ruime regio rond Kuringen? Dan staan wij met ons team van experten voor u klaar.

Wij bieden ook afzonderlijk schrijnwerkers en dakspecialisten aan. Bij JG Konstrukt bent u dus aan het juiste adres. Neem contact op en wij geven u de gewenste informatie en beantwoorden al uw vragen.